Tarieven

 

Tarieven 

Ik bied les op maat. Er zijn veel mogelijkheden om les te volgen, van kleine groepen (max. 6 cursisten, gemiddeld 4 – 5) tot privéles.  Cursisten kunnen zowel overdag als ’s avonds les nemen. Lesprijs is o.a. afhankelijk van het aantal cursisten in de les. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen? Stuur aub een e-mail naar: spaanseles@ziggo.nl

Privélessen

Privélessen maken het mogelijk om zeer doeltreffend te werken, wanneer het u uitkomt (men is nl. niet afhankelijk van een groep, die op vaste dagen les heeft) Daarnaast zijn ze 100 % aan uw eigen leerdoelen en -tempo aan te passen. Hierdoor ziet u snel resultaten!

Overdag: 25.-  Vier lessen vooruit betaald. (Bij vooruitbetaling van 10 lessen krijgt u korting en betaalt u slechts :23, 50 per les).-  Studententarief (bijles) 20.- Alleen geldig bij vertoon van studentenkaart of vergelijkbaar bewijs. Lesduur: 1 uur

‘s Avonds of in het weekend: 30.- Vier lessen vooruit betaald(Bij vooruitbetaling van 10 lessen krijgt u korting en betaalt u slechts : 28, 50 per les)  Lesduur: 1 uur

Duolessen: 

Duolessen maken het mogelijk om zeer doeltreffend en flexibel te werken (men is niet afhankelijk van leertempo en lesdagen van een groep) . Daarnaast zijn ze 100 % aan uw eigen leerdoelen en -tempo aan te passen. Hierdoor ziet u snel resultaten!

Overdag: 14,50 p.p. Per 4 of per pakket van 10 te betalen.  (Bij vooruitbetaling van 10 lessen krijgt u korting en betaalt u slechts 13,50.-p.p.) Lesduur: 1 uur.  

s Avonds: 16,50.- p.p. Vier lessen vooruit betaald. (Bij vooruitbetaling van 10 lessen krijgt u korting en betaalt u slechts 15.- p.p.) Lesduur: 1 uur

Opmerking: ik zorg niet voor een klasgenoot/-genote voor u. Cursisten melden zich al met z’n tweeën.

Minigroep:

(drie cursisten, overdag) 10 lessen: 135.- . Lesduur: 1 uur en een kwartier. ’s Avonds zijn er geen minigroepen.

Groepslessen: 

De lessen worden in minigroepen (3 cursisten) of kleine groepen (maximaal 6, gemiddeld 4-5 cursisten) gegeven: Ik zorg ervoor dat iedere cursist evenveel persoonlijke aandacht krijgt. Daardoor kan ik als docente inspelen op de leerstijl, behoeften en interesses van de cursist. Alle cursisten krijgen de kans om mee te doen. Bovendien wordt er een informele en prettige sfeer gecrëeerd, die gesprekken mogelijk maakt. 

Overdag: 105.- per 10 lessen van 1 uur en een kwartier

‘s Avonds en minigroepen overdag: 135.- per 10 lessen van 1,5 uur (minigroepen 1 uur en een kwartier). Familiekorting van toepassing (2 of meer personen met hetzelfde huisadres, groepslessen ’s avonds.): 125.- p.p.

Klik HIER voor een overzicht van groepen en  lesdagen en -tijden.

Cursussen op verzoek:

Spaanse les voor kinderen. Klik hier voor meer informatie.

(Intensieve) audiovisuele cursus.  Bereik in slechts 15 lessen niveau A1 of A2. Weinig grammatica, accent ligt vooral op veel spreken en luisteren! Let op! Om binnen 15 lessen het gewenste niveau (A1 of A2) te bereiken is er best veel thuisstudie voor nodig!  Als u niet veel tijd hebt voor het maken van “thuiskilometers” dan kunt u maar beter  een reguliere cursus volgen. Met een lesfrequentie van 3 lesuren per week duurt de cursus 5 weken. Met een lesfrequentie van 1 x week duurt de cursus 15 weken.Klik hier voor meer informatie.

Zelfstudie met praktijk lessen: cursist bestudeert zelf de theorie thuis. Tijdens de lessen is er gelegenheid om vragen te stellen en veel te oefenen (bv. conversatie) Cursus is deels gebaseerd op thuisstudie maar u krijgt wel veel begeleiding en er is genoeg kans om te oefenen/vragente stellen. Als u niet veel tijd hebt voor (of zin in) het maken van “thuiskilometers” dan kunt u maar beter  een reguliere cursus volgen. Prijs: kijk privé- en duolestarieven.

Luistervaardigheidstraining: Je bent bezig Spaans te leren (bij jezelf, bij mij of elders) maar merk je dat je de taal nog niet zo goed kunt verstaan als je graag zou willen. Wil je dit veranderen? Ik kan je daarbij helpen! Ik leer je luisteren naar de Spaans taal, we werken aan de opbouw van woordenschat, en in no tempo zul je resultaten zien!  Alles draait om wat ik noem “de driepoot van luistervaardigheid”. Deze training is geschikt voor cursisten van alle niveaus. U heeft de keuze aan privé- duoles en minigroep. Prijs afhankelijk van aantal cursisten (zie tarieven v. privé-, duoles en minigroep)

Mantenimiento / Bijhouden: Geschikt voor personen die een gedegen kennis van het Spaans hebben en het willen bijhouden. De nadruk ligt op conversatie en luisteren naar het Spaans in vele varianten. Lesfrequentie* 2 x maand. 80.- per 5 lessen. (bij 4 cursisten, mail voor andere tarieven) Meer informatie.

*Lesfrequentie kan aangepast woorden, in overleg.

Advertenties