Online Spaans leren

Met mij online Spaans leren

Woon je niet in de buurt van Tilburg? Geen probleem! Ook online geef ik deze Spaanse cursus. Via Skype hebben we elke les persoonlijk contact en stuur ik je benodigde lesmateriaal via de mail toe. De mogelijkheden zijn eindeloos, want het gaat om privélessen dus precies aangepast aan je wensen, leerdoelen en -tempo. Duolessen is ook een mogelijkheid.

Alles op een rij:
* Kosten: 25.- per les (een uur, privéles) 15.- p.p. (een uur, duoles)
* Betaling per les na ontvangst factuur, dus geen verplichting om een lespakket of cursus te nemen.
* Lesmateriaal wordt per email gestuurd / of online beschikbaar gemaakt.
* Begeleiding door mij,  persoonlijk en LIVE, dus geen opname of zo, ik ben er, je kunt met mij praten, mij zien en vragen stellen. Ik kan ook uitleg geven mbv bord enz. Hier zie je een voorbeeld van hoe het eruit ziet als ik uitleg geef mbv bord, net als in een gewone lessituatie. VOORBEELD: uitleg klemtoonregels, uitspraak van tweeklanken en gebruik geschreven accentteken.
Kortom, les via Skype is gewoon een privé of duoles, alleen op afstand. Lessen zijn dus overal te volgen en je hoeft er niet eens je deur uit!
Als je interesse hebt stuur een mailtje of bel mij voor een afspraak.

Voor info over mijn lessen in Tilburg, klik hier

Geen tijd of zin in een les van een uur? Geen budget? Op youtube post ik regelmatig videolessen met uitleg en tips en materiaal om aan je luistervaardigheid te werken, bijvoorbeeld liedjes en gedichten

NB: Lees a.u.b. de voorwaarden.

Stuur een email naar spaanseles@ziggo.nl

Skype les

Skype les

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s