Mantenimiento / bijhouden

Taalwerkplaatsen / workshops Spaans en bijhouden (mantenimiento) voor half- en vergevorderden. Leer Spaans met plezier!

Taalwerkplaatsen / workshops Spaans en bijhouden (mantenimiento) voor half- en vergevorderden. Leer Spaans met plezier!

De cursus Mantenimiento (bijhouden) is geschikt voor personen die een goede kennis van het Spaans hebben en het willen bijhouden. De nadruk ligt op conversatie en luisteren naar het Spaans in vele varianten. Daarnaast werken we aan het verbeteren van grammaticale kennis met oefeningen die thuis gemaakt worden en tijdens de les worden gecorrigeerd. In de cursus is er veel ruimte voor verdieping. Er wordt veel aandacht besteed aan spreekwoorden en gezegdes en aan de typische uitdrukkingen die de Spanjaarden gebruiken in hun dagelijkse gesprekken.

Bij deze cursus staat het genieten van de taal voorop. Daarom worden tijdens de lessen rollenspellen gedaan, films bekeken, boekjes en krantenartikelen gelezen, maar vooral gediscussieerd over die onderwerpen. U zult misschien bij de cursus leerlingen tegenkomen die een tijdje in Spanje of Zuid Amerika hebben gewoond en waarvan u veel kunt leren. Maar er zijn ook cursisten die pás de cursus op Niveau A2  hebben volbracht en die een wat grotere aarzeling hebben om aan de discussie deel te nemen. Onze ervaring heeft geleerd dat deze mengeling van ervaringen erg vruchtbaar is iedereen.

De cursus Mantenimiento is dus ideaal voor personen die minimaal niveau A2 hebben afgerond af al zelfs verder zijn (niveau B1 of B2 van de Europese referentiekader) Bij uitstek is deze cursus ook geschikt voor leerlingen die praktische kennis van het Spaans hebben opgedaan (maar geen cursus hebben gevolgd) gedurende een langer verblijf in Spanje of in Zuid Amerika.

Cursus wordt gevolgd in blokken van 5 lessen, die los van elkaar zijn te volgen. De laatste les voor de zomervakantie wordt gevierd met een etentje. Iedere leerling neemt een alTaalwerkplaatsen / workshops Spaans en bijhouden (mantenimiento) voor half- en vergevorderden. Leer Spaans met plezier! of niet zelfgemaakte bijdrage mee die met smaak door de hele groep zal worden genuttigd.

Aantal lessen: 3 x 5 lessen blokken  van max, 1,5 uur (afhankelijk aantal cursisten) 2 keer per maand (behalve tijdens vakantieperiodes). Lesblokken zijn los van elkaar te volgen.

Prijs: 80.- per 5 lessen.

 

Taalwerkplaatsen / workshops Spaans en bijhouden (mantenimiento) voor half- en vergevorderden. Leer Spaans met plezier!