Recensies

Mary, 6 juni 2016.
Lourdes is een zeer enthousiaste lerares Spaans.
Haar lessen zijn zeer gevarieerd en gezellig.
Van liedjes, grammaticaspelletjes, cultuur tot veel verhalen over haar geboorteland Cuba. Ook meerdere mogelijkheden voor workshops spaanse film of spaans eten zijn erg leuk.
Ik kan haar zeker aanbevelen.

Pleun Ziggenhorn, 13 april 2015.Spaans leren in Tilburg-Spaans-leren-Tilburg-liedjes-films

Omdat ik een tijdje wilde gaan reizen in Midden Amerika, ben ik op les gegaan bij Lourdes. Ik heb er zeker veel aan gehad. Ik kon me goed verstaanbaar maken.
De lessen zijn erg duidelijk, gevarieerd en gezellig. De sfeer is erg goed en ze verteld ook veel over de spaanstalige cultuur wat erg interessant is.

Zeker een aanrader als je goed les wil, maar in een fijne hartelijke sfeer!


 

Eugéne en Astrid Gommers, 13 april 2015.

We zijn met Spaanse prive les begonnen bij Lourdes als echtpaar om snel Spaans te leren. En al in een beginnerscursus van 10 lessen kunnen we ons al aardig verstaanbaar maken. Lourdes geeft spelenderwijs les en is zeker een absolute kenner van zowel de Nederlandse als Spaanse taal. Een relaxte manier van lesgeven, een aanrader voor iedereen die snel wil leren. Klasse!


Bas en Moniek, 20 november 2013

Wij hebben bij Lourdes aangeklopt omdat we beide nog een Spaans mondeling moesten doen. Omdat we dit allebei erg graag wilden halen en niet geloofden dat we dat op ons zelf konden doen zijn we begonnen met bijlessen.
Lourdes kan heel erg goed en duidelijk uitleggen op een manier waardoor het voor ons snel te begrijpen was. Dankzij haar kunnen we ook met trots zeggen dat we beide ons Spaans mondeling gehaald hebben!
Mocht je Spaans willen leren of moeite hebben met de Spaanse taal zou ik Lourdes 100% aanraden.
Liefs, Bas en Moniek


Meer authentieke recensies, aanbevelingen en beoordelingen  kunt u hier (marktplaats) lezen.