Gratis online Spaanse les.

gratis-online-Spaanse-les-lessen Spaans-gratis-online

Hola chicos,

Jullie kennen mijn blog al een tijdje. Hier leg ik je (schriftelijk) uit veel aspecten van de Spaanse taal. Maar soms gaat uitleggen gewoon makkelijker mondeling dan schrijftelijk :-).

 

gratis-online-Spaanse-les-gratis-online-lessen-Spaans

Ik hou van de Spaanse taal!

Vandaar dat ik ga beginnen aan filmpjes maken, een korte gratis online les, zeg maar. Sorry als geluids- en beeldkwaliteit niet de beste zijn. Bedoelingen zijn wel heel goed 😀

Thema van de Spaanse les van vandaag: de uitspraak van Spaanse klinkers (in een tweeklank). Dit is iets dat blijkbaar niet vaak wordt uitgelegd in Spaanse les. Ik heb gemerkt dat zelfs een aantal (ver)gevorderde cursisten hier nog nooit van hebben gehoord. Vandaar dat ik jullie dit wil uitleggen. Het zal jullie meteen duidelijk maken hoe het zit met Spaanse klinkers als je ze in een tweeklank tegenkomt. Ik hoop dat dit filmpje je een stukje verder helpt in je reis naar het Spaans!

❁ ❀ ✿ ✽ ✾ ✺❁ ❀ ✿ ✽ ✾ ✺❁ ❀ ✿ ✽ ✾ ✺❁ ❀ ✿ ✽ ✾ ✺❁ ❀ ✿ ✽ ✾ ✺❁ ❀ ✿ ✽ ✾ ✺

Dit is het filmpje. Sorry, het is mijn eerste, en ik moet er nog een beetje aan wennen, hahaha… Laten jullie even weten wat jullie ervan vonden? Als jullie hiermee geholpen zijn zal ik proberen wekelijks een nieuwe te maken. Er zijn nl. veel thema’s en er is veel nieuws te leren. Denk bv. aan idioms, spreekwoorden, maar ook grammatica, enz.

P.S. Jullie mogen ook vragen stellen en onderwerpen voorstellen!

 

 

12 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s