Spaans leren in Tilburg

Altijd “español” willen spreken? Schrijf je dan in voor Spaanse les!

Les op maat

Bij Con Mucho Gusto krijg je les op maat. Jij kiest hoe je wilt leren:  in privé, duo- of groepslesverband  hoe snel je wilt leren (regulier of intensief) en wanneer je wilt leren ( ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds.)

Tarieven 

Lesprijs is o.a. afhankelijk van het aantal cursisten in de les. Kosten voor boeken zijn niet inbegrepen (indien anders vermeld) Heeft u na het lezen hiervan nog vragen? Stuur aub een e-mail naar: spaanseles@ziggo.nl

Lesvormen:

Privélessen overdag: Lesduur: 1 uur.  Stuur een e-mail voor de tarieven spaanseles@ziggo.nl

Privélessen ‘s avonds of in het weekend: Stuur een e-mail voor de tarieven spaanseles@ziggo.nl

Duolessen overdag en ’s avonds: Lesduur: 1 uur

Minigroep overdag (3 cursisten)  Lesduur: 1 uur en een kwartier.

Groepslessen overdag en ’s avonds : leer Spaans in een kleine groep (gemiddeld 4-5) Lessen worden gegeven in blokken van 10.  Lesblokken zijn apart te volgen. Jezelf inschrijven voor één lesblok verplicht niet tot het  volgen van verdere lesblokken.  Een cursusjaar bestaat uit 3 tot 4 blokken.   Lees de voorwaarden.

 

Klik hier om cursusaanbod voor groepen/ groepslesrooster te bekijken!

Cursussen op verzoek (op intensief of normaal tempo, uw keuze):

Zelfstudie met praktijk lessen: cursist bestudeert zelf de theorie thuis. Tijdens de lessen is er gelegenheid om vragen te stellen en veel te oefenen (bv. conversatie) Cursus is deels gebaseerd op thuisstudie maar u krijgt nog wel begeleiding en er is genoeg kans om te oefenen. Als u niet veel tijd hebt voor (of zin in) het maken van “thuiskilometers” dan kunt u maar beter  een reguliere cursus volgen. Keuze uit intensief en gemiddeld tempo.

Mantenimiento / Bijhouden: Geschikt voor personen die een gedegen kennis van het Spaans hebben en het willen bijhouden. De nadruk ligt op conversatie en luisteren naar het Spaans in vele varianten. Lesfrequentie 2 x maand. 80.- per 5 lessen. (bij 4 cursisten, mail voor andere tarieven) Meer informatie.

 

 

Lesmethode: Con Gusto 1 (1 x tekstboek en 1 werkboek) O.a. bij Uitgeverij Intertaal te bestellen. Pas op dat je niet de handleiding voor docenten bestelt ipv de boeken voor cursisten!)

 

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s