5 redenen om Spaans te leren :-)

me gusta el español ik vind Spaans leukDinsdag = dol dag

Op dinsdag gaan we lachen.

Hier een kort filmpje met top 5 redenen om Spaans te leren. Deze 5 redenen zijn niet wat je verwacht 🙂

Verklarende info: ¿Por qué no te callas? Vertaling: “Waarom hou je niet (gewoon) je kop?” is de zin die de Spaanse koning Juan Carlos I de – inmiddels overleden- president van VenezuelaHugo Chávez, toebeet. Juan Carlos deed deze uitspraak tijdens de Ibero-Amerikaanse top in 2007, in Santiago, in Chili. Aanleiding was dat Chávez de toespraak van José Luis Rodríguez Zapatero onderbrak om oud-premier van Spanje José María Aznar zwart te maken. De uitspraak ontketende een ware golf van publieke aandacht, en al snel volgden ringtones met de uitspraak, een wedstrijd, T-shirts en meer.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s