Workshop: Spaans leren met films

Spaans leren met films

Vanaf 31 Januari geef ik weer een serie van workshops “Spaans leren en oefenen met films” Om de twee maanden behandel ik steeds een andere film. Wat kun je verwachten? VEEL woordenschat- en conversatieoefeningen! Aan de hand van de vele oefeningen zul je niet alleen je talenkennis uitbreiden maar ook je kennis van land en volk. Verder wordt er elke keer een andere taalvariant van het Spaans behandeld. Op 31 januari behandel ik het Spaans uit het Caribisch gebied. Kosten voor deze ruim 3 uur durende workshop: 25.- (inclusief eenvoudige Cubaanse hapjes) Workshops zijn los van elkaar te volgen.

In de workshop worden er o.a. 14 woordenschat oefeningen gedaan, er wordt veel woordenschat geleerd (ruim 50 woorden) 3 korte leesvaaridgheid oefeningen en 6 uitgebreide spreekvaardigheid oefeningen. Er is ook aandacht voor Culturele en historisch context en voor het Spaans uit het Caribisch gebied.

iNSCHRIJVING, BETALING, ANNULERING: Om je in te schrijven maak het bedrag over naar rekening NL 94 INGB 0006675808 t.n.v. Con Mucho Gusto Spaans of stuur een mailtje naar spaanseles@ziggo.nl. Je ontvangt altijd een factuur. Pas na betaling wordt een plaats gereserveerd. Er kunnen hier 6 cursisten aan meedoen. Dit om te garanderen dat iedereen genoeg aandacht krijgt. Ivm. organisatie: geen geld terug voor annuleringen korter dan 1 week voor de workshop. Wel kun je iemand anders in je plaats sturen.
Opmerking: workshop is helaas niet geschikt voor beginners. Minimaalniveau: A1 van het ERK.


 

 

Spaans leren met films

Inschrijvingen: spaanseles@ziggo.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s