Tegenstellingen leren

Een leuk filmpje, ideaal om tegenstellingen te leren. Er worden voorbeelden van hoe je deze tegenstellingen in een zin kunt gebruiken. Hierom  leer je misschien andere woorden die je nog niet kende, of je kunt ze opfrissen.

Er wordt hier Spaans uit Latijns-Amerika gesproken. Je hoort de seseo. Met seseo bedoelen we dat men de C+ e of i en Z met alle klinkers niet als de th van het engelse “th” van “thing” uitspreekt, maar  als  “S”. Seseo komt in Spanje voor: in Andalusië en de Canarische Eilanden. In Latijns- Amerika komt het in alle Spaanstalige landen voor en verder komen we “seseo” ook in Equatoriaal Guinea tegen.

Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s