Leuk Spaans leren in 2016!

Kom je in 2016 een of meer workshops volgen hier in Tilburg?

Spaans leren met films

Inschrijvingen: spaanseles@ziggo.nl

Vooraankondiging Activiteiten van Con Mucho Gusto ~ Spaans leren met plezier!
31 januari: Spaans leren met films. (Minimaal A1 Niveau) Prijs: 25.- p/p

Waar: Tilburg Centrum. Gratis parkeren mogelijk.

Tijd: 13:30 – 16:30
13 maart: lezing / tertulia “El pregón en Cuba”. Je leert veel over de pregones (verkoopkreten van straatverkopers) Met beeld en geluidsmateriaal + vertalingen van populaire verkoopkreten. Programma volgt nog! Een must voor elke Cubaliefhebber! Prjs: slechts 15.- Geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Lezing is in het Nederlands, Spaanstalig materiaal is vertaald.
17 April: Spaans leren met films (Minimaal A1 Niveau)

Waar: Tilburg Centrum. Gratis parkeren mogelijk.

Tijd: 13:30 – 16:30

22 mei Aprender Español con Tebeos. Spaans leren met strips. Spaans leren m.b.v. een prachtig geillustreerd verhaal. Geen commercieel verhaal (zoals Superman, Batman of zo) maar een spannend verhaal met zeer mooie plaatjes. We werken aan: uitbreiding van woordenschat (met oefeningen) grammatica en conversatie.

4 reacties

 • Hoi Lourdes,
  Heb je wat meer informatie over het Spaans leren met strips op 22 Mei .
  Ik heb al jaren bezig voor me zelf met Spaanse les , maar het lijkt me zinvol om ook eens een paar lessen te nemen.
  in combinatie met een stripverhaal lijkt mij best handig.
  Ik zou graag willen weten over hoeveel lesdagen het gaat en waar de les plaats vindt .
  Wat de prijs van de cursus is en voor welke datum je in moet schrijven als je mee wilt doen.
  Wat voor niveau het is , is het gericht op vakantie Spaans of zakelijk Spaans ?
  Krijg je naderhand een certificaat ?
  Ik hoor het graag van je.
  Groetjes Trudy Kappen.

  Like

 • Nico Schunselaar

  Hallo Lourdes,
  Deze zomer op vakantie geweest naar Spanje. Geweldig land! Nu ben ik ook liefhebber van strips en heb twee spaanse stripboeken gekocht. Tijdens mijn zoektocht op internet naar spaanse strips kwam ik jullie webpagina tegen. Mijn Spaans is absoluut onvoldoende om de boeken te lezen, maar wil er wel meer kennis van hebben. De combinatie spaans leren en strips spreekt mij erg aan. Is er een document/brochure dat jullie voor deze cursus hebben uitgegeven en is deze nog beschikbaar?
  Alvast bedankt voor de reactie.

  Nico Schunselaar
  Ganzenveld 20
  7827 SB Emmen.

  Geliked door 1 persoon

  • Hoi Nico, leuk dat je zo enthousiast bent in het leren van Spaans! Sorry voor mijn vertraging in antwoorden, ik was nl. op vakantie. Het ging niet om een cursus, maar om een workshop (een lange, intensieve les, zeg maar) Ikzelf vind het fantastisch om zo veel mogelijk verschillende taalbronnen te gebruiken om mijn cursisten kennis te laten maken met de doeltaal (in dit geval, Spaans) Ik gebruik bv. (grappige) liedjes en reclamefilmpjes, strips, enz. enz. Wat ik je wel kan bieden in privéles met gebruik van strips (en indien gewenst ook andere bronnen, als liedjes, filmpjes, enz.) . Als je interesse hebt, laat het mij weten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s